Artikel-ID : 00272463 / Laatst gewijzigd : 14-12-2021

Het geluid van de Soundbar wordt onderbroken wanneer het is verbonden via een thuisnetwerk

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Dit probleem kan zich voordoen wanneer u via uw thuisnetwerk muziek afspeelt die op uw computer is opgeslagen, terwijl de Soundbar en draadloze router zonder internetverbinding zijn verbonden met de bandbreedte van 2,4 GHz.

Om dit probleem te voorkomen, sluit u de Soundbar aan op het internet of wijzigt u de bandbreedte van uw router in 5 GHz.

Opmerking: Raadpleeg de Helpgids van de Soundbar voor meer informatie over verbinding maken met een netwerk. Handleidingen zijn te vinden op de ondersteuningswebsite.