Artikel-ID : 00202996 / Laatst gewijzigd : 05-10-2020

Google Assistent gebruiken met een draadloze hoofdtelefoon

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Google Assistent helpt u bij het bedienen van uw hoofdtelefoon met alleen uw stem, zonder dat u uw smartphone hoeft te gebruiken, en laat u bewerkingen uitvoeren wanneer u naar muziek luistert, zoals contact opnemen met vrienden, herinneringen instellen, en meer.

Voorbereidingen

• Draadloze hoofdtelefoons die Google Assistent ondersteunen

De volgende hoofdtelefoonversie is vereist om deze functie te kunnen gebruiken:

• WH-1000XM4
      • WF-1000XM3
      • WF-SP800
      • WF-1000X: Versie 3.1.4 of nieuwer
      • WF-SP700N: Versie 3.0.0 of nieuwer
      • WH-1000XM3, WH-1000XM2, WI-1000X: Versie 2.0.0 of nieuwer
      • WH-H900N, WH-CH700N, WI-SP600N: Versie 3.0.0 of nieuwer
      Als u de software van de headset wilt bijwerken, gaat u naar de ondersteuningswebsite van Sony, zoekt u uw hoofdtelefoon door het modelnummer in te voeren en gaat u vervolgens naar de sectie Downloads.

• De app Headphones Connect (Versie 3.1.0 of nieuwer van de Headphones Connect-app moet zijn geïnstalleerd)
      • Voor Android (Vereist besturingssysteem versie 5.0 of nieuwer)
      • Voor iOS (Vereist besturingssysteem versie 11.0 of nieuwer)

• Smartphones die de app Google Assistent ondersteunen (De nieuwste versie van de app Google Assistent moet zijn geïnstalleerd)
      • Voor Android (Vereist besturingssysteem versie 5.0 of nieuwer)
      • Voor iOS (Vereist besturingssysteem versie 11.0 of nieuwer)

Wat kan de Google Assistent doen?

Functies en opdrachten in Google Assistent
    Functies en opdrachten in Google Assistent

Google Assistent-instellingen

Begininstellingen voor Google Assistent.
    Begininstellingen Google Assistent

Google Assistent aanroepen

Google Assistent bedienen met de knop NC/AMBIENT van uw hoofdtelefoon
    Google Assistent gebruiken met de knop NC/AMBIENT