Artikel-ID : 00236168 / Laatst gewijzigd : 08-01-2020

Het volume van mijn draadloze speaker wordt niet aangepast als ik op de knoppen Volume - en + klik tijdens een Bluetooth-verbinding

Afhankelijk van het verbonden apparaat, is het wellicht niet mogelijk om het volume van de SRS-XB10 draadloze speaker aan te passen vanaf het Bluetooth®-apparaat wanneer muziek wordt gestopt of gepauzeerd. Wanneer dit gebeurt, wijzigt u het volume terwijl de muziek wordt afgespeeld.