Artikel-ID : 00238642 / Laatst gewijzigd : 15-03-2022

Geen geluid uit de soundbar aangesloten op de HDMI ARC-poort van de tv als de bediening voor HDMI-functie is uitgeschakeld

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Als op uw SoundBar de functie Control for HDMI (Bediening voor HDMI) is uitgeschakeld, wordt het geluid mogelijk niet weergegeven, afhankelijk van uw tv-model. Volg de onderstaande stappen om de functie Control for HDMI (Bediening voor HDMI) in te schakelen:

HT-S400/SC40/SD40

HT-X8500

HT-S350/SD35

HT-G700

HT-S20R/40R

Opmerking: Als u audio wilt afspelen en Control for HDMI (Bediening voor HDMI) is uitgeschakeld, verbindt u de tv en Soundbar met een HDMI-kabel en een digitale optische kabel.
    Aansluitschema

• 1.HDMI-kabel
    • 2. Digitale optische kabel
    • 3. HDMI IN-aansluiting op de tv
    • 4. Optische digitale uit-aansluiting op de tv
    • 5. HDMI OUT-aansluiting op de Soundbar
    • 6. TV IN (OPTICAL)-aansluiting op de Soundbar

Raadpleeg voor meer informatie de sectie Een tv aansluiten in de opstartgids van uw Soundbar.