Artikel-ID : 00230120 / Laatst gewijzigd : 05-08-2019

De modus Ambient Sound Control (Omgevingsgeluidregeling) verandert onverwacht.

Er wordt mogelijk onbedoeld op de aanraaksensor getikt.

U kunt de aanraaksensor uitschakelen door de functie van de aanraaksensor te wijzigen in [None assigned] (Geen toegewezen) in de Headphones Connect-app.

Afbeelding van het scherm van de Headphones Connect-app

Adaptive Sound Control (Adaptieve geluidsregeling) is mogelijk ingeschakeld.

Controleer de instelling voor Adaptive Sound Control (Adaptieve geluidsregeling) in de Headphones Connect-app en zet deze op OFF (Uit).
    OPMERKING: Adaptive Sound Control (Adaptieve geluidsregeling) is een functie die automatisch de instelling voor Ambient Sound Control (Omgevingsgeluidregeling) wijzigt wanneer de app uw bewegingspatroon heeft gedetecteerd.