Artikel-ID : 00232127 / Laatst gewijzigd : 28-11-2019

Laag volume bij het afspelen van muziek - het volume wijzigen - WF-1000XM3

Als u de WF-1000XM3 hebt bijgewerkt met de nieuwste firmware (vanaf versie 2.0.2), kan u het volume regelen via de sensor op de oordopjes.
    U kunt het volume wijzigen via de Sony | Headphones Connect-app voor smartphones of de media-/gespreksvolumeregeling op uw bronapparaat.

• Installeer de Sony | Headphones Connect-app voor smartphones en wijzig het volume met behulp van de app.

• Verwijder de koppelingsinformatie voor de headset uit het Bluetooth-apparaat en koppel deze opnieuw als het volume te laag blijft.