Artikel-ID : 00234809 / Laatst gewijzigd : 14-12-2021

Waarom kan ik apps niet optimaliseren (personalisatie)?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

In sommige besturingsomgevingen kan de optimalisatie van de toepassing mislukken. Probeer het volgende als dit gebeurt:

1. Zorg ervoor dat de toepassing die u probeert te personaliseren is bijgewerkt naar de nieuwste versie.
    2. Voer de installatie van 360 Reality Audio opnieuw uit via de Sony | Headphones Connect-app.

Opmerking over de Amazon Music-app: Vanaf oktober 2021 kunt u de ervaring met de Amazon Music-app niet optimaliseren met de Sony | Headphones Connect-app. U kunt van de 360 Reality Audio-tracks genieten met een Amazon Music Unlimited-abonnement zonder personalisatie.