Artikel-ID : 00236289 / Laatst gewijzigd : 18-09-2020

Het aanraakscherm van mijn Walkman werkt niet

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Volg de onderstaande stappen op, afhankelijk van wat u ziet wanneer u op het scherm tikt:

Wanneer het aangetikte punt wordt omgeven door een groen kader

De schermbewerkingen veranderen als volgt wanneer de functie TalkBack is ingeschakeld:

• Scrollen: Met twee vingers.
    • Selectie: Tik eenmaal, en tik tweemaal wanneer het wordt omgeven door een groen kader.

Wijzig de functie TalkBack in Off (Uit) en kijk of het probleem verdwijnt.
    U kunt de functie TalkBack op Off (Uit) zetten volgens een van de volgende manieren:

• Hou de knoppen + ] (volume) en [-] (volume) drie seconden lang ingedrukt.
    • Schakel de functie Off (Uit) in het instellingenmenu:
      1. Veeg omhoog in het scherm Home (Startscherm) en selecteer vervolgens Settings (Instellingen).
      2. Selecteer Accessibility (Toegankelijkheid) → TalkBack.
      3. Zet TalkBack op Off (Uit).

Wanneer er geen groen kader op het getikte punt verschijnt

Werk de WALKMAN-speler bij naar de nieuwste firmwareversie. Nadat de update is voltooid, start u de speler opnieuw op en controleert u of het probleem is opgelost.

Verwant artikel: Belangrijke kennisgeving wanneer u de schermvergrendeling van de Walkman-speler instelt.