Artikel-ID : 00236281 / Laatst gewijzigd : 08-01-2020

Wat kan ik doen als ik mijn Walkman-speler niet meer kan ontgrendelen?

Door de schermvergrendeling te activeren, verbetert u de beveiliging van de speler. Maar als u het patroon, de PIN-code of het wachtwoord vergeet, kunt u het scherm niet meer ontgrendelen. Daarom wordt u ten zeerste aangeraden het patroon, de PIN-code of het wachtwoord voor ontgrendeling van de speler op een aparte, veilige plek te noteren of te bewaren voor het geval u deze informatie vergeet.

Als u het patroon, de PIN-code of het wachtwoord bent vergeten en het nergens kunt vinden, kunt u het scherm niet zelf ontgrendelen.
    ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​U dient dan contact op te nemen met de dichtstbijzijnde Sony dealer of het servicecentrum van Sony om het toestel te laten ontgrendelen.