Artikel-ID : 00240123 / Laatst gewijzigd : 13-02-2020

De Walkman-speler wordt warm

De Walkman gebruikt onderdelen die veel stroom verbruiken om geluid van hoge kwaliteit af te spelen. Dit genereert warmte tijdens het gebruik. Daarnaast kunnen lang het aanhouden van het scherm, het afspelen van geluid met hoge resolutie, de DSEE HX-bediening en het afspelen van hoge volumes allemaal leiden tot meer warmte.

Volg deze stappen wanneer de speler warm wordt:

• Schakel de speler uit als u deze niet gebruikt.

• Verlaag het volume.

• Stel de slaapfunctie in op binnen één minuut.
      Selecteer Settings (Instellingen) - Display - Sleep (Slapen) en stel vervolgens de tijd in.

• Verlaag de helderheid van het display.
      Selecteer Settings (Instellingen) - Display - Brightness (Helderheid) en verlaag vervolgens de helderheid.

• Schakel aan aantal of alle instellingen voor de geluidskwaliteit uit.
      1. Selecteer Sound adjustments (Geluidsaanpassingen).
      2. Schakel alle instellingen voor geluidskwaliteit zoalsEqualizer, DSEE HXen DC-fase-gelijkrichter uit.

• Schakel Wi-Fi uit als u deze niet gebruikt.
      Selecteer Settings (Instellingen) - Network & Internet (Netwerk en internet) - Wi-Fi en stel deze in op OFF (UIT).

• Sluit alle ongebruikte apps.

OPMERKING:

• Plaats de speler niet in een luchtdichte zak of wikkel hem niet in een doek want in beide gevallen kan de speler warm worden