Artikel-ID : 00240104 / Laatst gewijzigd : 13-02-2020

De juiste tijd instellen op uw Walkman

Volg een van deze twee methoden om de juiste tijd in te stellen op de Walkman:

• Sluit de Walkman aan op het netwerk om de juiste tijd automatisch in te stellen:
      1. Veeg het beginscherm omhoog.
      2. Selecteer (Settings (Instellingen)) - Systeem - Automatic date & time (Automatische datum en tijd).
      3. Schakel Wi-Fi in om verbinding te maken met het netwerk, waarna de tijd correct wordt aangepast.

OPMERKINGEN:

• Zelfs als de Wi-Fi is ingeschakeld, kan de juiste tijd niet worden weergegeven als er geen verbinding met het netwerk is.
      • Als u de bovenstaande stappen volgt en de tijd nog steeds niet correct is, kan het signaal van de Wi-Fi te zwak zijn om een goede verbinding te krijgen. Probeer de stappen opnieuw op een plaats met een goed Wi-Fi-signaal.
    • Stel de datum en tijd handmatig in:

​Selecteer (Settings (Instellingen)) - Systeem - Date & Time (Datum en tijd)en stel de juiste datum en tijd in met de opties Set date (Datum instellen) en Set Time (Tijd instellen).