Artikel-ID : 00236530 / Laatst gewijzigd : 01-03-2020

Hoe kan ik een Dolby Vision-video bekijken?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Raadpleeg het gedeelte waarin staat op welke producten dit artikel van toepassing is.

• Controleer of de uitvoer op het aangesloten toestel is ingesteld op Dolby Vision.

• Als u de HDMI4-poort op de tv gebruikt, zorg er dan voor dat de uitvoer is ingesteld op Indeling HDMI-signaal.

OPMERKING: De Verbeterde indeling (8K)-functionaliteit van deHDMI4-poort biedt geen ondersteuning voor Dolby Vision. De HDMI1-, HDMI2- en HDMI3-poorten op de tv bieden allemaal ondersteuning voor Dolby Vision en hoeven de instelling Indeling HDMI-signaal dus niet te gebruiken.

1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
      2. Selecteer  Illustratie van instellingenInstellingen.
      3. Selecteer Tv kijkenExterne ingangenIndeling HDMI-signaal — Connected HDMI terminal (Verbonden HDMI-aansluiting).
      4. Selecteer Verbeterde indeling (Dolby Vision) of Standaard indeling.