Artikel-ID : 00239565 / Laatst gewijzigd : 29-06-2020

Kan ik audio opnemen met een draadloze microfoon en Cinema Pro of de camera-app?

Kan ik audio opnemen met een draadloze microfoon wanneer ik video's/films maak met Cinema Pro of de Xperia camera-app? / Kan ik audio opnemen met een draadloze microfoon en Cinema Pro of de camera-app?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Geldig voor

• Xperia 1 II
    • Xperia 1
    • Xperia 5
    • Cinema Pro
    • Xperia camera-app

Oplossing

Noch Cinema Pro noch de Xperia camera-app biedt de mogelijkheid om audio op te nemen met een draadloze externe microfoon. Als u echter een externe microfoon wilt gebruiken met Cinema Pro, sluit dan een bekabelde microfoon aan op de telefoon met:

Cinema Pro
    Digitale USB-C-ingangJA (stereo beschikbaar)
    Analoge USB-C-ingang JA (alleen mono)