Artikel-ID : 00235952 / Laatst gewijzigd : 05-03-2020

Is het mogelijk opnamen die in Cinema Pro zijn gemaakt op te slaan op een SD-kaart?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Het is niet mogelijk om in Cinema Pro een SD-kaart als standaardopslag in te stellen.
    U kunt echter een film die u met Cinema Pro hebt gemaakt handmatig verplaatsen naar de SD-kaart met behulp van een bestandsbeheer-app.

• Cinema Pro-bestanden in het interne geheugen bevinden zich hier: DCIM/XPERIA/CINEMA_PRO

• Bestanden die u naar de SD-kaart hebt verplaatst, kunt u bekijken met de app Album:
    • Tik in Album op het menu (drie horizontale lijnen) > Videos (Video's).

• Bestanden op de SD-kaart zijn niet beschikbaar in het menu Cinema Pro in de app Album. Ook hebt u geen toegang tot gegevens op de SD-kaart vanuit Cinema Pro zelf.