Artikel-ID : 00244875 / Laatst gewijzigd : 16-06-2020

Welke versie van iOS en Android ondersteunt de WebLink Cast-functie op mijn autoradio?

Als u de WebLink-functie wilt gebruiken, moet u over het volgende beschikken:

• Android 7.0 of nieuwer
    • iOS 13 of nieuwer

Voor iOS wordt aanraakondersteuning van de hoofdunit momenteel ondersteund op iOS 13 - iOS 13.3.1.
    Ga verder naar de WebLink-website of de WebLink Host-app voor toekomstige updates met betrekking tot de aanraakfunctionaliteit.