Artikel-ID : 00248731 / Laatst gewijzigd : 23-04-2021

De functie voor Aanraakbediening van de WebLink Cast voor autoradio is niet beschikbaar voor mijn iOS-apparaat.

Voor de Touch Control-functie voor WebLink Cast met iOS-versie 13.4 en hoger zijn de nieuwste WebLink Host-app en de nieuwste firmware-upgrade voor uw autoradio vereist.

• Weblink Host-app: u kunt de nieuwste versie downloaden in de Apple App Store.
    • Autoradio: als u de autoradio wilt bijwerken, gaat u naar de ondersteuningswebsite van Sony en zoekt u naar uw autoradio door het modelnummer in te voeren.