Artikel-ID : 00248648 / Laatst gewijzigd : 06-08-2020

Het volume van de SoundBar wijzigt als u inhoud van YouTube of een settopbox bekijkt

Dit probleem kan worden opgelost door de instelling A.VOL (Automatisch volume) op On te zetten. Volg de onderstaande stappen om de instelling in te schakelen:

1. Druk op de afstandsbediening op de knop MENU.
    2. Selecteer AUDIOA.VOLON.
      Druk herhaaldelijk op  (omhoog),  (omlaag), of ENTER om het gewenste item te selecteren. U kunt terugkeren naar het vorige niveau door op de knop BACK te drukken.
    3. Druk op de knop MENU om het menu te verlaten.