Artikel-ID : 00248318 / Laatst gewijzigd : 06-08-2020

Overzicht van het instellingenmenu voor Android™ 9 Pie

Afhankelijk van het model is mogelijk een software-update naar Android 9 vereist.

In dit artikel wordt de inhoud van elk hoofditem in het menu Instellingen kort beschreven.
    Om het menu Instellingen weer te geven, drukt u op de knop HOME op de afstandsbediening en selecteert u vervolgens pictogram van het instellingentandwielInstellingen.

Opties voor instellingen voor Android 9 Pie

• Tv-kijken: Instellingen voor uitzendingen zoals het instellen van zenders, externe ingangen, opname, ondertiteling, kinderslot, kabel-/satellietbox, enz.
    • Weergave en geluid: Instellingen voor het aanpassen van beeld en geluid
    • Netwerk en internet: Instellingen voor internet en thuisnetwerkverbindingen
    • Accounts & aanmelden: Google accountsinstellingen
    • Apps: Instellingen voor apps
    • Apparaatvoorkeuren: Andere apparaatinstellingen zoals datum en tijd, taal, toegankelijkheid, Chromecast ingebouwd, enz.
    • Afstandsbedieningen en accessoires: Instellingen voor de afstandsbediening en verbindingen met Bluetooth-apparaten

Suggesties worden ook weergegeven als er aanbevolen maar niet-geconfigureerde items zijn.