Artikel-ID : 00248204 / Laatst gewijzigd : 03-02-2022Afdrukken

Bescherm de WI-SP510 en voorkom vloeistofschade door de USB-kap af te dichten

  De WI-SP510 heeft een IPX5-classificatie, wat betekent dat hij is beschermd tegen spetters en zweet, ideaal voor het sporten.

  Om deze IPX5-classificatie te garanderen, moet de oplaadpoort voor USB Type-C op de juiste manier worden afgedekt. Als het deksel niet stevig vastzit, kan er vloeistof in het apparaat komen, wat storingen veroorzaakt zoals oplaadproblemen, geen stroom en in het algemeen schade aan uw hoofdtelefoon kan veroorzaken.  

  De kap van de USB Type-C-poort vastzetten

  Sluit eerst de punt van de kap (1) goed en sluit vervolgens de andere kant goed (2). Dit voorkomt het binnendringen van vocht, zoals zweet.

  Afbeelding van het sluiten van de kap van de USB-sleuf

  Controleer altijd of de USB-C-poort volledig wordt bedekt door de kap. Als u een hoekje niet goed afdicht, kan er vloeistof in uw apparaat terecht komen.

  de kap van de USB-sleuf sluitenvloeistofschade als de USB-kap niet op zijn plaats zit
  Een niet-verzegelde kap kan leiden tot vloeistofschadeVoorbeeld van vloeistofschade aan de USB-C-laadpoort

   

  OPMERKINGEN: 

  • De kap van de USB Type-C-poort moet volledig gesloten zijn om waterbestendige prestaties te behouden in overeenstemming met de IPX5 in IEC-normen.
  • Als de USB Type-C-poort wordt opgeladen met vocht of vloeistof in de buurt, kan er corrosie in de poort ontstaan. Dit kan leiden tot brand, rook, elektrische schokken of andere storingen.
  • Als er corrosie ontstaat in de USB Type-C-poort en er onderhoud nodig is, valt dit buiten de garantie.