Artikel-ID : 00259110 / Laatst gewijzigd : 23-04-2021

Het scherm wordt niet ingeschakeld als ik door de zoeker kijk

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Met de functie Select Finder/Monitor (Selecteer zoeker/monitor) van de camera kunt u de methode instellen voor het schakelen tussen de zoeker en de monitor. Als deze optie is ingesteld op Auto reageert de oogsensor automatisch en wordt de zoeker automatisch ingeschakeld. Raadpleeg de producthandleiding voor meer informatie over de functie. Handleidingen worden op onze ondersteuningswebsite gepubliceerd.

Zelfs als de functie is ingesteld op Auto, wordt de oogsensor uitgeschakeld en schakelt deze niet over naar de zoeker als de monitor zich in een van de volgende posities bevindt:

• Selfie-shot

Het scherm is zichtbaar vanaf de voorkant van de camera

• Opname vanuit lage hoek

Het scherm is zichtbaar vanaf de bovenkant van de camera

• Opname vanuit hoge hoek

Het scherm is zichtbaar vanaf de onderkant van de camera

Wijzig de positie van de monitor als u de oogsensor wilt activeren en de zoeker wilt gebruiken.