Artikel-ID : 00255866 / Laatst gewijzigd : 23-03-2021

Welke software ondersteunt het afspelen en bewerken van XAVC HS-bestanden?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Er is een compatibele toepassing nodig om films in XAVC HS-indeling af te spelen en te bewerken.

We raden het gebruik van Catalyst Browse/Catalyst Prepare aan.

Als u kiest voor een andere toepassing, neem dan contact op met de fabrikant voor meer informatie over compatibiliteit.