Artikel-ID : 00261457 / Laatst gewijzigd : 25-05-2022Afdrukken

Wat is 360 Reality Audio?/Hoe speel ik 360 Reality Audio-muziek af?

Wat is 360 Reality Audio?

360 Reality Audio creëert een meeslepende muziekervaring die u doet geloven dat u in een live concert bent gestapt van een artiest. Hierdoor kunt u genieten van een volledige audio-ervaring van 360 graden.

Wat heb ik nog meer nodig om te kunnen genieten van 360 Reality Audio met een speaker die geschikt is voor 360 Reality Audio?

Om te kunnen genieten van 360 Reality Audio met de draadloze speaker, hebt u het volgende nodig:

• Een smartphone
    • Een met 360 Reality Audio compatibele app voor het streamen van muziek

Belangrijk: niet alle inhoud die in de app voor het streamen van muziek 360 Reality Audio wordt aangeboden, is compatibel met 360 Reality Audio.

Welke muziekstreamingservices zijn compatibel met 360 Reality Audio?

Volg deze stappen om de streamingservices weer te geven die inhoud voor 360 Reality Audio leveren in uw regio:

1. Open de app Sony | Music Center en selecteer de speaker.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer About 360 Reality Audio (Meer over 360 Reality Audio).
    4. Selecteer Next (Volgende).

De apps die inhoud voor 360 Reality Audio bieden, worden weergegeven.

Muziek voor 360 Reality Audio afspelen met de draadloze speaker

Volg deze stappen om muziek af te spelen die 360 Reality Audio ondersteunt:

1. Installeer op uw smartphone een streamingservice-app die 360 Reality Audio-inhoud biedt.
    2. Verbind de speaker met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als de smartphone.
    3. Selecteer met 360 Reality Audio compatibele muziek en stuur deze naar de speaker (speel deze af).

Belangrijk: u kunt geen muziek voor 360 Reality Audio afspelen via een Bluetooth-verbinding.

Meer informatie hierover vindt u op de website: 360 Reality Audio