Artikel-ID : 00268530 / Laatst gewijzigd : 29-10-2021

360 Reality Audio-muziek afspelen met de app nugs.net

Als u muziek uit 360 Reality Audio wilt afspelen met de app nugs.net, schakelt u eerst de functie Chromecast built-in (Ingebouwde Chromecast) in de app in. Als deze functie is ingeschakeld, kunt u muziek naar een audio-apparaat casten.

Opmerking: We raden u aan om de software van uw audio-apparaat bij te werken naar de meest recente versie. Software-updates kunnen onder andere patches en bugfixes bevatten, software stabieler maken en oude functies verwijderen.

De functie Chromecast built-in inschakelen

1. Installeer de app Google Home op uw smartphone.
    2. Verbind de speaker met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als de smartphone.
    3. Volg de instructies op het scherm om de app Google Home in te stellen.
    4. Open de app nugs.net en meld u aan.
    5. Selecteer muziek die compatibel is met 360 Reality Audio, tik op het pictogram Cast en selecteer het apparaat waarop u de muziek wilt casten (afspelen).

Opmerking: Raadpleeg de website van de klantenservice van nugs.net voor meer informatie over casten.