Artikel-ID : 00261471 / Laatst gewijzigd : 20-05-2021

De draadloze speaker verschijnt niet op de app 360 Reality Audio

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Als de speaker niet wordt weergegeven als afspeelapparaat in de compatibele app om muziek te streamen voor 360 Reality Audio, volgt u deze stappen:

1. Controleer of de smartphone en de speaker zijn verbonden met dezelfde draadloze router (toegangspunt).
      OPMERKING: U kunt geen muziek voor 360 Reality Audio afspelen via een Bluetooth-verbinding.
    2. Schakel de smartphone uit en start deze opnieuw op. Soms kan even opnieuw opstarten het probleem oplossen.
    3. Trek de stekker van het netsnoer van de router uit het stopcontact en steek deze terug in het stopcontact. Lage Wi-Fi-latentie kan interferentie veroorzaken tijdens de koppeling. De latentie kan verbeteren nadat de router opnieuw is opgestart.
    4. Trek de stekker van het netsnoer van de speaker uit het stopcontact en steek deze terug in het stopcontact.