Artikel-ID : 00261471 / Laatst gewijzigd : 25-05-2022Afdrukken

Het audio-apparaat wordt niet weergegeven als een cast-apparaat in de met 360 Reality Audio compatibele app voor het streamen van muziek

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Mijn audio-apparaat wordt niet weergegeven als een cast-apparaat (360 Reality Audio)

Volg de onderstaande stappen als uw audio-apparaat niet wordt weergegeven als een cast-apparaat in de met 360 Reality Audio compatibele app voor het streamen van muziek:

1. Controleer of de smartphone en het audio-apparaat zijn verbonden met dezelfde draadloze router (toegangspunt).
      U kunt geen muziek met 360 Reality Audio afspelen via een Bluetooth-verbinding.
    2. Als u muziek afspeelt met de app Amazon Music, stelt u de functie Amazon Alexa in en selecteert u de apparaatnaam Alexa als cast-apparaat.
      • Voor iOS-apparaten: de Amazon Music-app voor iOS ondersteunt de functie Chromecast niet. Hierdoor wordt de Chromecast-apparaatnaam niet weergegeven als een cast-apparaat.
      • Voor Android-apparaten: als u de Amazon Music-app voor Android gebruikt, wordt de Chromecast-apparaatnaam weergegeven als een cast-apparaat. U kunt casten door op de Chromecast-apparaatnaam te tikken, maar Chromecast ondersteunt het afspelen met 360 Reality Audio via cast niet.
    3. Als het probleem blijft aanhouden, voert u de volgende stappen uit:
      1. Schakel de smartphone uit en start deze opnieuw op.
      2. Trek de stekker van het netsnoer van de router uit het stopcontact en steek deze terug in het stopcontact.
      3. Trek de stekker van het netsnoer van het audio-apparaat uit het stopcontact en steek deze terug in het stopcontact.