Artikel-ID : 00261482 / Laatst gewijzigd : 20-05-2021

360 Reality Audio-muziek instellen en afspelen op een draadloze speaker met Amazon Music HD

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Als u inhoud voor 360 Reality Audio op uw draadloze speaker wilt afspelen met Amazon Music HD, moet u eerst Amazon Alexa instellen op de app Sony | Music Center. Als de installatie is voltooid, kunt u uw muziek bedienen via de app Amazon Music of via spraakopdrachten.

Functies voor Amazon Alexa op de app Sony | Music Center instellen

1. Installeer de app Sony | Music Center op uw smartphone.
    2. Verbind de speaker met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als de smartphone.
    3. Volg de instructies op het scherm om de app Sony | Music Center in te stellen.

Opmerking:

• We raden aan om de firmwareversie van de draadloze speaker te controleren en bij te werken naar de nieuwste versie.

Speel uw muziek af via de app Amazon Music of gebruik spraakopdrachten

Gebruik een van deze twee methoden:

Muziek afspelen met de app Amazon Music

Muziek afspelen met spraakopdrachten