Artikel-ID : 00269645 / Laatst gewijzigd : 19-01-2022

De indicator voor de geluidsmodus kleurt niet cyaan (groenblauw), zelfs niet als ik muziek cast (afspeel) met de stream-app 360 Reality Audio

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen:

• Controleer of de muziek die u afspeelt compatibel is met 360 Reality Audio.
      Niet alle inhoud die in de muziekstream-app 360 Reality Audio wordt aangeboden, is compatibel met 360 Reality Audio.

• Controleer of uw smartphone en speaker met hetzelfde Wi-Fi -netwerk zijn verbonden. U kunt 360 Reality Audio niet via een Bluetooth-verbinding afspelen.
    • Als u muziek cast via 360 Reality Audio met de service Amazon Music, selecteert u 3D Audio-muziek in de app Amazon Music en tikt u vervolgens op de cirkel die het apparaat vertegenwoordigt.
      Als u op het vierkantje tikt, wordt de muziek via de Chromecast built-in gecast en kan deze niet worden afgespeeld met de functie 360 Reality Audio.
      afbeelding die de apparaatnaam in de Amazon Music-app aangeeft
      A:Apparaatnaam Chromecast built-in (afspelen van 2 kanalen mogelijk). Dit pictogram ziet u alleen voor Android-apps.
      B:Apparaatnaam Amazon Alexa (afspelen via 360 Reality Audio beschikbaar)

Raadpleeg voor meer informatie het artikel Muziek uit 360 Reality Audio afspelen met Amazon Music Unlimited.