Artikel-ID : 00259950 / Laatst gewijzigd : 20-04-2021

Informatie

Kennisgeving aan klanten met een STR-DN850, STR-DN1050, ICF-CS20BT, of XDR-DS21BT

We wijzen u erop dat de volgende Sony audio-apparaten niet compatibel zullen zijn met toekomstige versies van Music Center, te beginnen vanaf Versie 5.2 waarvan de publicatie gepland staat voor vroeg in augustus 2017.

Gebruikt u na de publicatie van Music Center Versie 5.2 alstublieft de bedieningsorganen op uw audioapparaat of de meegeleverde afstandsbediening voor het bedienen van het apparaat.

[Modellen in kwestie]

• STR-DN850/STR-DN1050
    • ICF-CS20BT
    • XDR-DS21BT

Als u liever Music Center blijft gebruiken om uw apparaat te bedienen, moet u voorkomen dat uw Music Center wordt bijgewerkt naar Versie 5.2.

Als de automatische updatefunctie "Aan" staat op uw mobiele apparaat, moet u deze instelling "Uit" zetten voor de publicatie van Music Center Versie 5.2.