Artikel-ID : 00262136 / Laatst gewijzigd : 20-05-2021

Welke softwareversie heeft mijn tv?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

We raden u aan om uw tv altijd bij te werken naar de nieuwste softwareversie. Software-updates bevatten de nieuwste verbeteringen en bugfixes die de prestaties van uw tv verbeteren.

De softwareversie van uw tv vinden

Klik op Home (Start) → Settings (Instellingen) → Device Preferences (Apparaatvoorkeuren)→ About (Over) → Software Version (Softwareversie).