Artikel-ID : 00266121 / Laatst gewijzigd : 27-08-2021

De bestandsoverdracht lukt niet met de app HAP Music Transfer op een macOS-computer

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Hoe kan ik de app HAP Music Transfer gebruiken om bestanden over te brengen op macOS 11.3.1 of hoger?

Als u problemen ondervindt met het gebruik van de app HAP Music Transfer om bestanden over te brengen op macOS 11.3.1 of hoger, volg dan de onderstaande stappen om de SMB-versie in de speler te wijzigen.
    OPMERKING: Controleer voordat u verdergaat of de speler en de app HAP Music Transfer beide zijn bijgewerkt naar de meest recente, beschikbare versie.

1. Terwijl de speler in de stand-bymodus staat, houdt u de knop HOME (Start) ingedrukt en drukt u vervolgens op de aan-uitknop. Het scherm Special Mode (Speciale modus) wordt weergegeven.
    2. Draai aan de Jog Dial om SMB Version (SMB-versie) te selecteren en druk op ENTER.
    3. Draai aan de Jog Dial om 1.0 - 3.1.1 (standaardwaarde) naar 1.0 te wijzigen en druk op ENTER.
    4. U gaat terug naar het scherm Special Mode (Speciale modus). Draai aan de Jog Dial om Restart (Opnieuw starten) te selecteren en druk op ENTER.

Nadat het apparaat opnieuw is opgestart, gebruikt u de app HAP Music Transfer om bestanden over te brengen.