Artikel-ID : 00154141 / Laatst gewijzigd : 26-08-2019

Ondersteuning voor de Music Center-app

Image

GooglePlayApp Store

Music Center is de app die ontworpen is door Sony om draadloze audioapparaten te beheren. De app is essentieel voor de configuratie van draadloze stereo, surround en multi-roomfuncties. Met de app kunt u ook door muziek op uw apparaten bladeren en deze afspelen vanuit diverse apps, USB-sticks en andere audiobronnen door verbinding te maken via Bluetooth of Wi-Fi.

Deze pagina biedt meer informatie over de app, onder andere aan de hand van veelgestelde vragen.

Voor meer informatie over Music Center, waaronder basisinformatie over het gebruik en het oplossen van problemen, kunt u een bezoek brengen aan de website van Music Center.

Firmware-updates

Om configuratieproblemen te voorkomen en voor de beste ervaring, dient u ervoor te zorgen dat uw audioapparaten altijd zijn bijgewerkt met de nieuwste firmware die momenteel beschikbaar is voor de apparaten. Zorg er ook voor dat u de nieuwste versie van Music Center gebruikt.

Als u om wat voor reden dan ook uw audioapparaten niet rechtstreeks via internet kunt bijwerken, gaat u naar de productpagina van uw apparaat op de ondersteuningswebsite van Sony om de nieuwste firmware te downloaden. De eenvoudigste manier om de pagina voor uw product te vinden, is de modelnaam van uw product intypen in de zoekbalk op de startpagina van de ondersteuningswebsite van Sony.

Mis nooit meer een update.

Ondersteuning door Sony

GooglePlay

App Store