Podcasts afspelen (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt podcasts afspelen die zijn gedownload (geregistreerd) naar "Music Center for PC". U kunt podcasts op verschillende manieren registreren.

Schermafbeelding die de procedure toont voor het afspelen van podcasts. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    1. Klik op [Podcasts] (A).
    2. Selecteer een podcast die u wilt afspelen in de lijst met podcasts.
    3. Klik op (B) [Afspelen].

Hint

• Als de gewenste inhoud niet is gedownload, dubbelklikt u op de inhoud om het downloaden te starten.
    • U kunt podcasts niet continu afspelen. Herhaal stap 2 en 3 om meerdere podcasts af te spelen.
    • U kunt podcasts in bepaalde bestandsindelingen mogelijk niet afspelen.