Hoge-Resolutie Audio-inhoud afspelen

Hoge-Resolutie Audio verwijst naar inhoud in een indeling met een hogere geluidskwaliteit dan de cd-norm. Plaats de Hoge-Resolutie Audio-inhoud in de bibliotheek van "Music Center for PC". Vervolgens kunt u genieten van de inhoud met een hoge geluidskwaliteit op de volgende apparaten:

• Een USB-DAC-compatibel apparaat
    • Een Hoge-Resolutie Audio-compatibel apparaat dat is aangesloten op een thuisnetwerk

U kunt ook de Hoge-Resolutie Audio-inhoud afspelen op uw computer. De geluidskwaliteit kan echter variëren, afhankelijk van de omgeving of de technische gegevens.

Hint

• Als u Hoge-Resolutie Audio-inhoud overbrengt naar een audioapparaat, kunt u van de inhoud genieten met een hoge geluidskwaliteit. Dit geldt alleen voor audioapparaten die compatibel zijn met de Hoge-Resolutie Audio-indeling.

Hoge-Resolutie Audio-inhoud afspelen op een USB-DAC-compatibel apparaat

Er zijn twee manieren om af te spelen: "ASIO" en "WASAPI exclusief". Selecteer een manier aan de hand van uw audio-omgeving. Als u "ASIO" selecteert, installeert u het correcte Windows USB-stuurprogramma voor het USB-DAC-compatibele apparaat. Download van tevoren het USB-stuurprogramma voor het USB-DAC-compatibele apparaat. Het USB-stuurprogramma is beschikbaar op de ondersteuningswebsite.

1. Sluit een USB-DAC-compatibel apparaat aan op de computer.
    2. Klik op (Audio uitgang) (A). Selecteer vervolgens het stuurprogramma dat overeenkomt met het aangesloten apparaat.

Hint

3. Start het afspelen van de Hoge-Resolutie Audio-inhoud.

Opmerking

• Als de inhoud kan niet worden afgespeeld nadat het USB-DAC-compatibele apparaat is losgekoppeld van de computer, stelt u (Audio uitgang) in op [DirectSound].

Afspelen via een thuisnetwerk

Als u nummers wilt afspelen op een netwerk-compatibel audioapparaat via een thuisnetwerk, raadpleegt u de volgende pagina.