Nummers opsplitsen

U kunt een nummer opsplitsen in twee nummers.

1. Selecteer een categorie onder [Mijn bibliotheek] op de zijbalk.
    2. Klik op [] voor een nummer dat u wilt opsplitsen in de lijst met inhoud, en selecteer daarna [Nummer bewerken] – [Scheiden…].

Het scherm [Scheiden] wordt weergegeven en het afspelen van het geselecteerde nummer wordt gestart.

3. Bepaal de positie waar het nummer moet worden opgesplitst door de schuifregelaar [Stap 1] te verplaatsen, en klik op [Scheidingspunten].

Met voorbeeld afspelen wordt het nummer herhaald vanaf het punt dat u in [Scheidingspunten] hebt geselecteerd.
      Als u het opsplitspunt opnieuw wilt instellen, klikt u op [Opnieuw proberen].

4. Maak nauwkeurige aanpassingen van het opsplitspunt door de schuifregelaar [Stap 2] te verplaatsen.

Om het opsplitspunt aan te passen, sleept u de schuifregelaar voor afspeelpositie naar links of rechts, of klikt u op [-] of [+].

Opmerking

• Het werkelijke opsplitspunt kan iets verschuiven vanuit het ingestelde opsplitspunt.
    5. Klik op [Scheiden].

Het nummer zal worden opgesplitst.
      "_1" zal worden toegevoegd aan het einde van de titel voor de eerste helft van het opgesplitste nummer. "_2" zal worden toegevoegd aan het einde van de titel voor de tweede helft van het opgesplitste nummer. Wijzig zo nodig de titel van het nummer.