Artikel-ID : S700024431 / Laatst gewijzigd : 20-05-2010

De instellingen voor de achtergrondverlichting van het toetsenbord wijzigen

moeilijkheidsgraad Moeilijkheidsgraad:
    gemakkelijk
    benodigde tijd Benodigde tijd:
    5 minuten

Als uw computer beschikt over een toetsenbord met achtergrondverlichting, dan kunt u deze verlichting zodanig instellen dat hij automatisch wordt in- en uitgeschakeld afhankelijk van de intensiteit van het omgevingslicht.

Tevens kunt u een tijdsperiode instellen waarna de achtergrondverlichting van het toetsenbord wordt uitgeschakeld bij het uitblijven van toetsenbordbewerkingen.

De instellingen van de achtergrondverlichting van het toetsenbord wijzigen
    1. Klik op Start, Alle programma's en VAIO Control Center.
    2. Klik op Toetsenbord en muis en Achtergrondverlichting toetsenbord.

OPMERKING: De intensiteit van het omgevingslicht wordt gemeten door de omgevingslichtsensor. Wanneer de omgevingslichtsensor wordt afgedekt, kan de achtergrondverlichting van het toetsenbord worden ingeschakeld.
    OPMERKING:  De spatiealk is de enige toets zonder achtergrondverlichting.