Artikel-ID : 00075944 / Laatst gewijzigd : 17-07-2020

Wat is Imaging Edge Mobile (opvolger van PlayMemories Mobile) en waar kan ik Imaging Edge Mobile krijgen?

Imaging Edge Mobile (opvolger van PlayMemories Mobile) is een gratis mobiele app van Sony, waarmee u direct beelden kunt overbrengen van camera's met Wi-Fi naar een mobiel apparaat.

Met Imaging Edge Mobile kunt u uw mobiele apparaat ook gebruiken als afstandsbediening voor de camera. Er zijn functies beschikbaar zoals sluiterontspanning, opname starten/stoppen en zoomen.

U kunt Imaging Edge Mobile downloaden via Google Play, de App Store of de Windows Store.

Ga naar de volgende website voor meer informatie:

https://support.d-imaging.sony.co.jp/app/iemobile/l/