Artikel-ID : 00073813 / Laatst gewijzigd : 07-03-2014

Waar vind ik het SSID en het wachtwoord van mijn camera om met wifi verbinding te maken met een smartphone?

Zoek de sticker:
    U vindt het SSID en het wachtwoord van de camera op een sticker op de handleiding van de camera (voor de modellen HDR-AS) of aan de binnenzijde van het batterijdeksel van de camera (voor de modellen DSC-QX).

Gebruik een computer

Als u de sticker niet vindt, kunt u het SSID en het wachtwoord als volgt vinden:

Verbind de camera met de USB-kabel met een computer en schakel hem in.

De volgende stappen hangen af van uw besturingssysteem. Volg de instructies voor uw besturingssysteem.

Windows®-besturingssysteem.

1. Klik op de knop Start en klik vervolgens op Computer.

2. Klik in het venster Computer op PMHOME. Klik vervolgens op de map INFO en daarna op WIFI_INF.TXT.

3. U ziet nu het SSID en het wachtwoord van uw camera.

Apple® Mac OS® X-besturingssysteem

1. Klik op Go en klik vervolgens op Computer.

2. Klik in het venster Computer op PMHOME. Klik vervolgens op de map INFO en daarna op WIFI_INF.TXT.

3. U ziet nu het SSID en het wachtwoord van uw camera.