Artikel-ID : 00073813 / Laatst gewijzigd : 07-03-2014

Waar vind ik het SSID en het wachtwoord van mijn camera om met wifi verbinding te maken met een smartphone?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Zoek de sticker:
U vindt het SSID en het wachtwoord van de camera op een sticker op de handleiding van de camera (voor de modellen HDR-AS) of aan de binnenzijde van het batterijdeksel van de camera (voor de modellen DSC-QX).

Gebruik een computer

Als u de sticker niet vindt, kunt u het SSID en het wachtwoord als volgt vinden:

Verbind de camera met de USB-kabel met een computer en schakel hem in.

De volgende stappen hangen af van uw besturingssysteem. Volg de instructies voor uw besturingssysteem.

Windows®-besturingssysteem.

1. Klik op de knop Start en klik vervolgens op Computer.

2. Klik in het venster Computer op PMHOME. Klik vervolgens op de map INFO en daarna op WIFI_INF.TXT.

3. U ziet nu het SSID en het wachtwoord van uw camera.

Apple® Mac OS® X-besturingssysteem

1. Klik op Go en klik vervolgens op Computer.

2. Klik in het venster Computer op PMHOME. Klik vervolgens op de map INFO en daarna op WIFI_INF.TXT.

3. U ziet nu het SSID en het wachtwoord van uw camera.