Artikel-ID : 00247731 / Laatst gewijzigd : 17-07-2020

Films kunnen niet worden geselecteerd wanneer u verbinding maakt met het mobiele apparaat met Imaging Edge Mobile (opvolger van PlayMemories Mobile).

Wanneer u de software van uw camera bijwerkt naar de nieuwste versie, kunt u films opnemen met Imaging Edge Mobile (opvolger van PlayMemories Mobile).

OPMERKING: Als u een DSC-HX400V/HX400 of DSC-HX60V/HX60 gebruikt, moet u Smart Remote Control versie 3.10 of hoger downloaden en installeren. Dit is een van de PlayMemories Camera Apps. Bovendien moet u de software van uw camera bijwerken.