Artikel-ID : 00124684 / Laatst gewijzigd : 22-01-2019

Ik kan de software-update niet voltooien wanneer ik de software via internet bijwerk

Verschillende factoren, zoals verbindings- en serverfouten, kunnen ervoor zorgen dat de televisie de software-update niet goed kan downloaden van de website.

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen:

1. Haal daarna het netsnoer uit het stopcontact en sluit het weer aan. Of voer een RESET uit zoals hieronder
      Raadpleeg de volgende veelgestelde vragen voor instructies over het uitvoeren van een RESET.
    2. Controleer de netwerkstatus van uw televisie door de stappen hieronder te doorlopen:
      • Voor Android TV
        1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
        2. Selecteer HELP.
        3. Selecteer Symptomen internetconnectiviteit.
      • Voor modellen uit 2014
        1. Druk op de knop HOME van de afstandsbediening.
        2. Ga naar Instellingen.
        3. Selecteer Netwerk.
        4. Selecteer Instellen netwerk.
        5. Selecteer Netwerkinstelling en -status weergeven.
        6. Selecteer Verbindingscontrole.
        7. Selecteer Ja.

OPMERKING: Zorg ervoor dat de verbindingen met het lokale netwerk en met internet vanaf de televisie stabiel zijn en dat de functie Fysieke verbinding of Draadloos apparaat op tv is ingesteld op OK of Gevonden.
      Als dit niet het geval is, dient u opnieuw een netwerk te maken.

Raadpleeg ook de volgende veelgestelde vragen voor informatie over het maken van een netwerkverbinding.

3. Controleer of er een nieuwere versie is.
       Raadpleeg de volgende veelgestelde vraag voor informatie over bedieningsmethoden.
        Een software-update uitvoeren.

OPMERKING: Als er een bericht, zoals New software version is not detected (Nieuwe softwareversie niet gedetecteerd) verschijnt, wacht u minimaal 2 minuten en probeert u daarna de software nogmaals bij te werken.

4. Als u er nog steeds niet in slaagt om de update uit te voeren, probeert u de software handmatig bij te werken door de nieuwe software van de ondersteuningswebsite van Sony te downloaden naar een USB-opslagapparaat.