Artikel-ID : 00226967 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

De eerste configuratie van de Music Center-app mislukt.

Voer de volgende stappen uit als de eerste configuratie van de Music Center-app voor uw SoundBar mislukt.

1. Controleer of uw draadloze netwerk een actieve internetverbinding heeft.
      • Controleer of andere apparaten een internetverbinding hebben.

2. Controleer of uw Soundbar en mobiel apparaat zijn verbonden met hetzelfde draadloze netwerk.
    3. Stop de Music Center-app geforceerd en start uw mobiele apparaat opnieuw op.
    4. Voer de eerste configuratie van de Music Center-app opnieuw uit.
    5. Haal de stekker van de router uit het stopcontact en steek de stekker weer in het stopcontact.
    6. Doe een power-reset van de Soundbar:
      1. Schakel de Soundbar uit.
      2. Haal het netsnoer uit het stopcontact en wacht één minuut.
      3. Steek de stekker weer in het stopcontact.
      4. Schakel de Soundbar aan.