Artikel-ID : 00167739 / Laatst gewijzigd : 07-10-2020

Voorkomen dat computergeluid wordt afgespeeld via het speakersysteem of de hoofdtelefoonversterker

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Volg deze stappen op de computer om te voorkomen dat u het geluid van uw computer hoort via het speakersysteem of de hoofdtelefoonversterker:

1. Open Control Panel (Configuratiescherm).
    2. Selecteer Geluid.
    3. Ga naar het tabblad Playback (Afspelen), selecteer Speakers (of een ander intern apparaat) en kies daarna Set Default (Standaard instellen).

Als u deze instelling wijzigt op de computer, speelt het speakersysteem of de hoofdtelefoonversterker alleen geluid af van software (Hi-Res Audio Player, enz.) die de uitvoer van het ASIO-stuurprogramma toestaat. De systeem- en browsergeluiden worden afgespeeld via de computerspeakers.