Artikel-ID : 00167739 / Laatst gewijzigd : 18-05-2017

Voorkomen dat het geluid van de computer wordt uitgevoerd vanuit de TA-ZH1ES

Open het Control Panel (Configuratiescherm), kies Sound (Geluid) en vervolgens het tabblad Playback (Afspelen).
    Selecteer vervolgens Speakers/Headphones (Luidsprekers/Hoofdtelefoons) als Standaardapparaat.

Als u deze instelling kiest, geeft de TA-ZH1ES alleen geluid weer vanuit software (zoals Hi-Res Audio Player) waarmee ASIO driver-uitvoer mogelijk is.
    Computergeluid wordt weergegeven via de luidsprekers van de computer.