Artikel-ID : 00173717 / Laatst gewijzigd : 05-08-2019

Schermbeveiliging en BRAVIA-logo worden weergegeven na inactiviteit (Android OLED-tv's)

    Om de tv te beschermen tegen beeldretentie wordt er na een periode van inactiviteit een schermbeveiliging geactiveerd.

    In deze modus wordt alleen BRAVIA weergegeven rechtsonder op het scherm.

    Afbeelding

    De schermbeveiliging wordt geannuleerd en keert terug naar het vorige scherm wanneer u de afstandsbediening gebruikt.

    De looptijd van de schermbeveiliging kan als volgt worden gewijzigd.

    Voor Android™ 7.0 of nieuwer

    1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer  Settings (Instellingen).*
    3. Selecteer Screen saver (Schermbeveiliging).
    4. Selecteer When to start (Inschakelen van schermbeveiliging).
    5. Kies uit de volgende periodes.
      5 minuten / 15 minuten / 30 minuten / 1 uur / 2 uur

    Voor Android 6.0

    1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer Daydream (Schermbeveiliging) in de categorie TV.
    4. Selecteer When to daydream (Inschakelen van schermbeveiliging).
    5. Kies uit de volgende periodes.
      5 minuten / 10 minuten / 15 minuten / 30 minuten / 1 uur

    OPMERKING: Om beeldretentie te voorkomen en de levensduur van het paneel te verlengen beveelt Sony aan de instelling op 5 minuten te zetten.

    *Voor Android Oreo (OSV-O) staat het pictogram voor de instellingen in de rechterbovenhoek.