Artikel-ID : 00227311 / Laatst gewijzigd : 18-09-2020

Het volumeniveau voor uitzendingen en apps is anders wanneer er een externe speaker is aangesloten op de eARC/ARC HDMI-poort

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Afhankelijk van de app (streamingapparaat) kan het Surround Sound-volume luider zijn als het wordt gestreamd vanaf een apparaat dat is aangesloten op de HDMI-poort (eARC/ARC) van uw tv. Om het volumeverschil te verminderen, volgt u de onderstaande stappen op om de digitale audio-uitgang in te stellen op PCM.

OPMERKING: PCM speelt geen Surround Sound af.

1. Druk op de knop Home op de afstandsbediening.
    2. Selecteer  Instellingen.
    3. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties die beschikbaar zijn op uw tv:
    • Selecteer Geluid → Digitale audio-uitgang → PCM.
    • Selecteer Weergave en geluid → Audio-uitgang → Digitale audio-uitgang → PCM.

Voor apps:

• YouTube™, Netflix, enz.