Artikel-ID : 00226960 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

De Alexa detecteert de Soundbar niet na de eerste configuratie van de Music Center-app.

1. Controleer op uw mobiele apparaat of de Amazon Alexa™-app de naam van uw Soundbar weergeeft.
      • De Soundbar reageert niet op spraakopdrachten als de Amazon Alexa-apparaatnaam niet is geregistreerd bij de Alexa-app.

2. Controleer het Amazon-account dat u hebt gebruikt tijdens de eerste configuratie.
      • Als het een ander account is, voert u de eerste configuratie opnieuw uit en registreert u zich met hetzelfde Amazon-account.
        • Controleer het account dat wordt gebruikt op andere apparaten die met Alexa werken.
        • Controleer het account dat wordt gebruikt voor de SoundBar in de Music Center-app.

Denk aan het volgende:

• Als de Amazon Shopping-app op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd, wordt u automatisch aangemeld bij uw Amazon Shopping-account wanneer u Amazon Alexa voor het eerst configureert in de Music Center-app.
    • Ga naar de website van Amazon Support of Music Center voor meer informatie.