Artikel-ID : 00233236 / Laatst gewijzigd : 12-11-2019

Apple CarPlay-functie werkt niet na updaten naar de nieuwe versie van iOS. (13.1)

Na het updaten naar een nieuwe versie van de iOS kan Siri worden UITGESCHAKELD, wat ervoor zorgt dat CarPlay niet werkt.

Om dit op te lossen moet u ervoor zorgen dat Siri is ingesteld opAAN en start vervolgens CarPlay.

U kunt uw Siri-instellingen wijzigen in de instellingen van uw iOS-apparaat.

Als het probleem niet is opgelost nadat u Siri hebt INGESCHAKELD, kunt u de iPhone opnieuw starten en het opnieuw proberen.