Artikel-ID : 00251062 / Laatst gewijzigd : 07-10-2020

Tekstvergroting voor Android TV's uit de XH74- en XH75-serie

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

De functie Text magnification (Tekst vergroten) is handig voor mensen die moeite hebben met het lezen van het tv-scherm omdat de tekst te klein is om te lezen.

Tekst vergroten inschakelen

1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
    2. Omdat het pictogram Settings (Instellingen) zich in de rechterbovenhoek van het hoofdmenu bevindt, houdt u de pijltjestoets omhoog ongeveer drie seconden ingedrukt en houdt u vervolgens de pijltjestoets naar rechts ongeveer twee seconden ingedrukt om Settings (Instellingen) te selecteren. Daarna drukt u op de knop Enter.
    3. Druk op de pijltjestoets omlaag om Device Preferences (Apparaatvoorkeuren) te selecteren en druk vervolgens op de knop Enter.
    4. Druk op de pijltjestoets omlaag om Accessibility (Toegankelijkheid) te selecteren en druk vervolgens op de knop Enter.
    5. Druk op de pijltjestoets omlaag om Text magnification (Tekst vergroten) te selecteren en druk vervolgens op de knop Enter.
    6. Selecteer Enable (Inschakelen) en druk vervolgens op de knop Enter.
    7. Selecteer OK en druk vervolgens op de knop Enter.
    8. Druk op de knop HOME om het scherm te verlaten.

De kleur van de tekst wijzigen

1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
    2. Omdat het pictogram Settings (Instellingen) zich in de rechterbovenhoek van het hoofdmenu bevindt, houdt u de pijltjestoets omhoog ongeveer drie seconden ingedrukt en houdt u vervolgens de pijltjestoets naar rechts ongeveer twee seconden ingedrukt om Settings (Instellingen) te selecteren. Daarna drukt u op de knop Enter.
    3. Druk op de pijltjestoets omlaag om Device Preferences (Apparaatvoorkeuren) te selecteren en druk vervolgens op de knop Enter.
    4. Druk op de pijltjestoets omlaag om Accessibility (Toegankelijkheid) te selecteren en druk vervolgens op de knop Enter.
    5. Druk op de pijltjestoets omlaag om Text magnification (Tekst vergroten) te selecteren en druk vervolgens op de knop Enter.
    6. Druk op de pijltjestoets omlaag om Configuration (Configuratie) te selecteren en druk vervolgens op de knop Enter.
    7. Selecteer Color (Kleur) en druk vervolgens op de knop Enter.
    8. Druk op de pijltjestoets omlaag om de gewenste combinatie van tekst en achtergrondkleur te kiezen. De opties zijn White on black (Wit op zwart), Black on white (Zwart op wit) en Yellow on black (Geel op zwart). Druk vervolgens op de knop Enter.
    9. Druk op de knop HOME om het scherm te verlaten.