Artikel-ID : 00251070 / Laatst gewijzigd : 07-10-2020

Toegankelijkheid voor Android TV™ uit de XH74- en XH75-serie

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Op deze pagina worden de toegankelijkheidsfuncties uitgelegd.
    Deze pagina en koppelingen zijn gemaakt in overeenstemming met WCAG 2.0.
    We kunnen bevestigen dat u met de NVDA-schermlezer deze pagina en koppelingen kunt lezen.

Hieronder vindt u een lijst met toegankelijkheidsfuncties voor Android TV.

Functie-/optielijst

Beeldassistentie

Gehoorassistentie

Actie-assistentie