Nummers importeren vanaf een audio-cd (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt nummers vanaf een audio-cd importeren in "Music Center for PC". De geimporteerde nummers worden opgeslagen op de interne opslag (HDD/SSD).

Schermafbeelding die de procedure toont voor het importeren van nummers vanaf een muziek-cd. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    1. Plaats een audio-cd in het mediastation van de computer.

Hint

• Als de WALKMAN® is aangesloten op de computer, kunt u de geimporteerde nummers continu overdragen naar de Walkman.
    2. Klik op [Importeren van cd] (A).

Als de computer is aangesloten op het internet, wordt automatisch muziekinformatie opgehaald.
      Als een beschikbare omslagontwerpafbeelding wordt gevonden, wordt deze automatisch geregistreerd.

Hint

• Voor meer informatie over ondersteunde bestandsindelingen die kunnen worden geimporteerd vanaf audio-cd's, kijkt u "Belangrijkste kenmerken/Technische gegevens".
      • Als u de instelling van indelingen voor het importeren van nummers wilt wijzigen, klikt u op [Instellingen importeren] (B).
    3. Plaats vinkjes (C) bij de nummers die u wilt importeren.
    4. Klik op [Importeren] (D).

Hint

• Nadat het importeren voltooid is, klikt u op (E) [Geeft geimporteerde nummers weer in een bibliotheek.] om de geimporteerde nummers weer te geven in de bibliotheek.

Het importeren annuleren

Schermafbeelding die de procedure toont voor het annuleren van het importeren van nummers. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    • Klik op [Import annuleren] (A).

Als sommige nummers al waren geimporteerd voordat u annuleerde, worden de nummers opgeslagen in "Music Center for PC".

De geimporteerde nummers rechtstreeks importeren naar de Walkman

Schermafbeelding die de procedure toont voor het overdragen van geïmporteerde nummers naar de Walkman. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.

Als de Walkman tijdens stap 1 op de computer werd aangesloten, wordt het overdrachtscherm weergegeven nadat het importeren voltooid is. U kunt doorgaan met de nummers over te dragen naar de Walkman vanaf hetzelfde scherm. Selecteer de Walkman (A) als de bestemming en klik vervolgens op [Overdracht van geimporteerd nummer naar apparaat] (B).

Opmerking

• Als u een andere audio-cd plaatst voordat u de nummers overdraagt naar de Walkman, verdwijnt het overdrachtscherm. In dat geval volgt u de procedure onder "Inhoud overdragen naar de WALKMAN®" om de nummers over te dragen naar de Walkman.