Voor thuis

Technologieën waarmee het hele gezin thuis kan werken, leren, creëren en relaxen.

Werkt u vanuit huis? 

Met onze hoofdtelefoons met noise cancelling kunt u zich focussen in een druk huis. Luister zonder afleiding naar muziek of podcasts. Verbind de hoofdtelefoon via Bluetooth® met een pc of mobiel apparaat.

Houd contact

Onze nieuwe Xperia-smartphones hebben een uniek 21:9-scherm en een groter beeldgebied voor browsen, lezen, video's, gamen en chatten met uw dierbaren. Het is dezelfde hoogte-breedteverhouding als die in bioscopen, dus Xperia is ook ideaal om de nieuwste blockbusters mee te kijken.   

Geniet samen van uw favoriete muziek

Als u een tuin of balkon hebt, kunt u de draagbare SRS-XB23-speaker mee naar buiten nemen, of een gezellig danstoernooi houden in de woonkamer met uw huisgenoten!

Op zoek naar entertainment?  

Haal het meeste uit deze quality time met uw gezin met een goede film. Met onze Blu-ray™-spelers kunt u genieten van prachtige beeldkwaliteit zonder zorgen over uw internetbandbreedte. 

Denkt u aan een nieuwe televisie?  

U gebruikt uw tv nu wellicht vaker dan eerst, dus wellicht wilt u een nieuwe. Of u een groter scherm of betere specificaties wilt, het is handig om alle opties te bekijken om te vinden wat bij u past.  

Blijf fit  

Til uw thuiswork-out naar een hoger niveau met onze sporthoofdtelefoons. Draadloos, zweetbestendig en met een strakke pasvorm: ontworpen voor sporters.  

Word creatief

Vind een selectie Sony-vlogcamera's die ideaal zijn voor elk scenario.