Artikel-ID : 00173739 / Laatst gewijzigd : 29-05-2019

De afbeelding verschuift soms. (functie Pixelverschuiving)

Door de functie Pixel shift (Pixelverschuiving) kan de afbeelding soms verschuiven.

Pixel shift (Pixelverschuiving) is een functie die  beeldretentie  op het tv-scherm voorkomt door de afbeelding op het tv-scherm na een bepaalde tijd te verschuiven.
    Om de levensduur van het paneel te verlengen wordt aanbevolen de functie Pixel shift Pixelverschuiving) op On (Aan) te zetten.

Volg de onderstaande stappen om de functie Pixel shift (Pixelverschuiving) in te stellen.

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer  Instellingen.*
    3. Selecteer Display & Sound, Display (Display & Geluid, Display) of Picture & Display Picture & Display.
    4. Select Picture (Afbeelding)
      OPMERKING: Als de Picture (Afbeelding) niet wordt weergegeven, slaat u deze stap over..
    5. Selecteer Expert panel settings (Geavanceerde paneelinstellingen).
    6. Selecteer Pixel shift (Pixelverschuiving).
    7. Selecteer On (Aan).

*Voor Android Oreo (OSV-O) staat het Instellingen-pictogram in de rechterbovenhoek.