Artikel-ID : S700024482 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

Apps downloaden en installeren

U kunt apps rechtstreeks met uw tablet of via een computer installeren.
    Opmerking:om toegang te krijgen tot Google Play Store moet uw tablet verbinding hebben met een Google-account.

Via de tablet

1. Tik op Apps in de rechterbovenhoek van het beginscherm.
    2. Tik op Play Store.
    3. Tik op de app die u wilt installeren en tik op Download
    4. Voor een betaalde app, tikt u op Kopen en volgt u de betaalinstructies.

Via een andere computer

1. Open uw internetbrowser, bezoek play.google.com/store en meld u aan op uw Google-rekening.
    2. Zoek de app die u wilt installeren en klik op Installeren.
      Voor een betaalde app, tikt u op Kopen en volgt u de betaalinstructies.
    3. Controleer of uw tablet als doel geselecteerd is en klik op Installeren.
    4. De apps worden even later automatisch op uw tablet geïnstalleerd, op voorwaarde dat hij ingeschakeld is en verbinding met het internet heeft.